Fotografie voor bedrijven

Foto's zijn voor bedrijven heel belangrijk. Er wordt aandacht mee getrokken en het geeft meteen aan welke boodschap u wilt uitdragen en wat u aan uw klanten wilt laten zien. Foto’s zijn bepalend voor de look & feel van uw website en om die reden is het belangrijk om veel aandacht aan het beeldmateriaal te besteden. U kunt natuurlijk foto's op het internet zoeken maar die zijn meestal niet uniek. U moet er niet aan denken dat foto's die u gebruikt ook bij een ander bedrijf op de website staan. Bovendien kost het veel tijd en geld op foto's te vinden die precies aan je boodschap voldoen. U kunt mij inzetten voor kleine en grotere projecten in en buiten Nederland en natuurlijk ook voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan beeldmateriaal.

Mijn werkwijze

Van tevoren hebben we persoonlijk contact en bespreken we de wensen en eisen voor wat betreft de look & feel en het doel van de foto's, zodat die naadloos aansluiten op het idee waarvoor de foto's gebruikt gaan worden. Dit leg ik gedetailleerd vast in een beeldplan. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag. Tussentijds zal ik de foto's terugkoppelen om er zeker van te zijn dat we op het goede spoor zitten. Na afloop van de fotosessie(s) maak ik een conceptversie die ik aan u voorleg en waaruit u de beste en meest aansprekende foto's selecteert. Die selectie wordt dan digitaal bewerkt en desgevraagd voor websitegebruik klaargemaakt (zonodig in overleg de websitebeheerder) en digitaal opgeleverd in het juiste formaat. Ik ben beschikbaar voor kleine en grotere projecten in Nederland en in het buitenland envaak kan er al op korte termijn een afspraak worden gemaakt. Vraag hier meer informatie op. 

Foto's voor websites

Wilt u snel foto's voor op uw website of voor andere communitatiemedia? Ik verzorg de fotografie voor websites, brochures, folders en (jaar)rapporten voor het doel waarvoor u ze wilt inzetten. Het beeldmateriaal is uniek en sluit volledig aan op uw wensen. Ik fotografeer uiteenlopende thema's die u meteen of voor latere projecten kunt gebruiken. Zo beschikt u altijd en op ieder moment over uw eigen beeldbank met uniek foto's. Ik heb voor verschillende profit en non pofit organisaties gefotografeerd en vooral ook voor kleinere ondernemers en ik ben beschikbaar voor projecten in en buiten Nederland. Vraag hier informatie op. 

PF Finger Food 09Project Facility Katwijk 06Hak 11 OOR1725CC definitief

Fotoreportages voor bedrijfsevents

Van een congres, seminar, business-event, bedrijfsfeest, receptie of jubileum maak ik een mooie fotoreportage en sfeer impressie. Dat is mijn vak. Ik breng de hoogtepunten voor u in beeld en maak een complete reportage, zodat u altijd weer op die onvergetelijke momenten kunt terugkijken. En ook als u er niet bij bent geweest dan zul u met de foto's het gevoel hebben dat u er toch bij was. Vraag hier informatie op. 

2015 millenium festival04Food Film Festival 4 2014crew lancargo 018groepsfoto3

Portretfotografie voor zakelijke toepassing

U bent professional en dat wil je graag uitdragen met een zakelijke portretfoto. Tegenwoordig verloopt een eerste kennismaking meestal via Social Media. Uw profielfoto moet daarom betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen en onderscheidend zijn zodat u opvalt èn bezoekers bij uw profiel blijven stilstaan. En zo af en toe is het ook goed om een nieuwe profielfoto te laten maken om te laten zien zoals u nu bent. Ook portretfoto's voor bedrijfspresentaties, interviews en websites of voor het "smoelenboek of de "wie is wie" pagina moeten om diezelfde reden professionaliteit laten zien. Een profielfoto is daarom geen uitsnede uit een vakantiekiekje of selfie. Aan het maken van een goede portretfoto wordt veel aandacht en zorg besteed besteed en is dus nooit haastwerk. Ik werk op locatie. De prijs is op basis van een duidelijke offerte. Klik hier voor meer informatie klik 

Alfred 002004 portret038 portretIvo wesemann 003 HK009 portret

Vakantiewoning fotografie

Foto's spelen een belangrijke rol bij de verhuur of verkoop van een vakantiewoning. Toekomstige huurders of kopers kijken als eerste naar de foto's voordat ze de advertentie helemaal gaan doorlezen. De foto's geven mede de doorslag om de woning wel of juist niet te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de woning er zowel binnen als buiten fris en strak uitziet en uitnodigend klaar staat om gasten te ontvangen. En soms kan een kleine styling veel doen om de woning nog aantrekkelijker te maken. Ik verzorg de vakantiewoning fotografie maar ook bed & breakfastaccomodaties en complete vakantieparken op professionele wijze in- en buiten Nederland. En als u vragen hebt over de styling dan kan ik je daar ook advies over geven. Reserveer tijdig voor projecten die in het na- en voorseizoen gefotografeerd moeten worden. Vraag hier informatie op. 

Bed & Breakfast 

Bij een Bed & Breakfast speelt niet alleen de accomodatie een belangrijk rol, ook de omgeving is vaak doorslaggevend bij de keuze van een locatie. En dat is waar ik tijdens mijn fotografie graag aandacht aan besteed. Ik breng de accomodatie uitgebreid en sfeervol in beeld en fotografeer ook de highlights in de directe omgeving van de locatie. Zo krijgen toekomstige gasten meteen een heel goede indruk van de plek waar ze paar heerlijke dagen gaan doorbrengen. De foto's maak ik uiteraard geschikt voor presentatie op de website of publicatie in een folder.  Desgevraagd maak ik van de serie een leuk en informatief boekje dat bijvoorbeeld als inkijk expemplaar ergens op een tafel achtergelaten kan worden of om aan de gasten aan te bieden als herinnering aan hun bezoek. Vraag hier informatie op. 

Vakantiewoning fotografieVakantiewoning fotografieProject Panorama Hideaway Corfu 022

Vakantiewoningen fotografieVakantiewoningen fotografieVakantiewoningen fotografie

Fotografie en fotobewerken 

burst 1Overweegt u om zelf de foto’s voor uw bedrijf te gaan maken en te bewerken? Ik geef incompany vaardigheidstrainingen, speciaal voor bedrijven. U leert alles over de basistechnieken van fotograferen en digitaal fotobewerken in Photoshop of Lightroom Classic. De incompany vaardigheidstrainingen maak ik altijd op maat: de ene professional heeft meer behoefte aan tips over fotograferen voor websites of over het maken van instructiefoto's terwijl de ander juist verrassende foto’s wilt maken voor het externe magazine of productpresentaties. Afhankelijk van uw wens ligt de focus op basistechnieken van fotograferen en fotobewerken of bij het oefenen met verschillende fotosituaties voor uiteenlopende communicatiemiddelen. De training kunt u privé volgen of met meerdere collega's. Vraag hier informatie op.