Fotografie voor bedrijven

Foto's zijn voor bedrijven heel belangrijk. Er wordt aandacht mee getrokken en het geeft meteen aan welke boodschap u wilt uitdragen en wat u aan je klanten wilt laten zien. Foto’s zijn bepalend voor de look & feel van uw website en het is om die reden belangrijk om veel aandacht aan het beeldmateriaal te besteden. U kunt natuurlijk foto's op het internet zoeken maar die zijn meestal niet uniek. U moet er niet aan denken dat foto's die u gebruikt ook bij een ander bedrijf op de website staan. Bovendien kost het veel tijd en geld op foto's te vinden die precies aan je boodschap voldoen. U kunt mij inzetten voor kleine en grotere projecten in en buiten Nederland en natuurlijk ook voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan beeldmateriaal. Vraag informatie op over mogelijkheden en tarieven.

Foto's voor websites

Wilt u snel foto's voor op uw website of voor andere communitatiemedia? Ik verzorg de fotografie voor websites, brochures, folders en (jaar)rapporten voor het doel waarvoor u ze wilt inzetten. Het beeldmateriaal is uniek en sluit volledig aan op uw wensen. Ik fotografeer uiteenlopende thema's die u meteen of voor latere projecten kunt gebruiken. Zo beschikt u altijd en op ieder moment over uw eigen beeldbank met uniek foto's. Ik heb voor verschillende profit en non pofit organisaties gefotografeerd en vooral ook voor kleinere ondernemers en ik ben beschikbaar voor projecten in en buiten Nederland.

 Fotogallerij 

  • 10_Vastgoeddialoog
  • Project_Facility_Katwijk-01
Proces in Beeld (algemeen)  Project Zwembad Katwijk
  • PF_De_laatste_Eer_Uitvaartcentrum_Woerden-01
 
  • PF_Finger_Food-01
Project Project De laatste Eer, Woerden Project NewForrrest Food,Wijk bij Duurstede
  • KDV_Ijsselstein_1
 
Project Kinderdagverblijf Ijsselstein (Utrecht)  

Productieproces in beeld

Voldoen voor uw bedrijf de traditionele procesbeschrijvingen niet meer. Heeft u meer behoefte aan instructiekaarten met duidelijke foto's van de processtappen waarmee de medewerkers in één oogopslag kunnen zien wat ze moeten doen. Dan ga ik voor u aan de slag. Met gedetailleerde foto's laat ik duidelijk iedere stap van het proces zien en krijgt u meteen zicht op de belangrijkste proceshandelingen. Het productieproces wordt zo op heldere wijze gevisualiseerd en begrijpelijk gemaakt voor iedereen die ermee moet werken. Ook kunnen de foto's als extra toegevoegde waarde dienen als aanvulling op bestaande procesbeschrijvingen. Of u gebruikt foto's voor uw website, een presentatie of brochure. Zo laat u uw klanten en medewerkers zien wat u doet.  

Fotogallerij

  • Hak_1
Proces in Beeld  


Fotoreportages voor bedrijfsevents

Van een congres, seminar, business-event, bedrijfsfeest, receptie of jubileum maak ik een mooie fotoreportage en sfeer impressie. Dat is mijn vak. Ik breng de hoogtepunten voor u in beeld en maak een complete reportage, zodat u altijd weer op die onvergetelijke momenten kunt terugkijken. En ook als u er niet bij bent geweest dan zul u met de foto's het gevoel hebben dat u er toch bij was.

Fotogallerij

  • 001_2015-millenium-festival03
  • 2015-millenium-festival04
Events Sfeerimpressies

Portretfotografie voor zakelijke toepassing

U bent professional en dat wil je graag uitdragen met een zakelijke portretfoto. Tegenwoordig verloopt een eerste kennismaking meestal via Social Media. Uw profielfoto moet daarom betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen en onderscheidend zijn zodat u opvalt èn bezoekers bij uw profiel blijven stilstaan. En zo af en toe is het ook goed om een nieuwe profielfoto te laten maken om te laten zien zoals u nu bent. Ook portretfoto's voor bedrijfspresentaties, interviews en websites moeten om diezelfde reden professionaliteit laten zien. Een profielfoto is daarom geen uitsnede uit een vakantiekiekje of selfie. Aan het maken van een goede portretfoto besteed ik veel zorg en aandacht en is voor mij nooit haastwerk. Maak een afspraak. 

Fotogallerij

  • 001-portret
zakelijke portretten


Portret fotoshoot voor bedrijven

Wil u zich als bedrijf aan je klanten presenteren of via het intranet op de 'wie is wie' pagina of via het 'smoelenboek' laten weten wie alle werknemers zijn. Het is dan belangrijk dat de portretfoto's dezelfde uitstraling hebben. Ik maak de foto's overeenkomstig uw wensen. De prijs is op basis van een duidelijke offerte.

Fotografietraining

Maakt u zelf foto’s voor uw bedrijf en wil je de kwaliteit op eenvoudige wijze verbeteren? Ik geef incompany vaardigheidstrainingen, speciaal voor bedrijven, waarin je meer leert over de basistechnieken van fotograferen en digitaal fotobewerken. Ook geef ik fotocursussen voor personeelsverenigingen en als activiteit voor je afdelingsuitje en teambuildigsdag.

Incompany Basiscursus fotograferen

De incompany vaardigheidstrainingen maak ik altijd op maat: de ene professional heeft meer behoefte aan tips over fotograferen voor websites of over het maken van instructiefoto's terwijl de ander juist verrassende foto’s wilt maken voor het externe magazine of productpresentaties. Afhankelijk van uw wens ligt de focus op basistechnieken van fotograferen en fotobewerken of het oefenen met verschillende fotosituaties voor uiteenlopende communicatiemiddelen. Klik hier voor meer informatie.

Basiscursus fotobewerken op maat

Een foto komt nooit exact zo uit de camera zoals u dat graag zou willen en daarom is meestal nog een nabewerking nodig. Hiervoor gebruikt u fotobewerkingsprogramma's zoals Photoshop of Lightroom. Tijdens deze basiscursus fotobewerken leert u de belangrijkste functies van deze programma's kennen waarmee u foto's aanzienlijk gaat verbeteren. Afhankelijk van de leerbehoefte werken we met Photoshop (inclusief Bridge en Camera RAW) of Lightroom. En het is ook mogelijk om een cursus Kennismaken met Photoshop en Lightroom te boeken wanneer u nog niet exact weet welk bewerkingsprogramma het best aansluit op de werksituatie. Klik hier voor meer informatie. 

Teambuilding of afdelingsuitje combineren met fotograferen

Een gezamenlijke workshop fotograferen is een ontspannen manier om elkaar binnen een team of afdeling beter te leren kennen. Ik ga een halve of hele dag met het team op pad en vertel ik van alles over de basistechnieken en composities en iedereen gaat zelf aan de slag met uitdagende foto opdrachen. Tussendoor geef ik feedback, adviezen en tips: u leert zo meer over fotograferen en krijgt u inzicht in de compositiekeuzes van uw collega’s. Het is verrassend om te ontdekken hoe iedereen een andere kijk heeft op een onderwerp. Vraag hier meer informatie op.

Fotocursussen en workshops voor personeelsvereniging

Fotografie voor bedrijven

Uw bedrijf heeft een actieve personeelsvereniging die altijd op zoek is naar leuke activiteiten. Een workshop fotogeaferen hoort daarom thuis op iedere activiteitenagenda. Deelnemers aan de workshop leren op interactieve wijze de basistechnieken van de fotografie ontdekken, hoe hun camera werkt en gaan ook zelf op locatie fotograferen. Voor grotere groepen leg ik de basistechnieken aan de hand van een interactieve presentatie uit. Het is ook mogelijk om de fotocursus aan te vullen met een basiscursus fotobewerken. Workshops kunnen helemaal op maat worden georganiseerd en aansluiten op uw vragen en wensen, bijvoorbeeld fotograferen in een bijzondere stad, een natuurgebied of op fotogenieke locatie. Er is veel mogelijk. Vraag hier meer informatie op.

 

 

Mijn werkwijze

Van tevoren hebben we persoonlijk contact en bespreken we de wensen en eisen voor wat betreft de look & feel en het doel van de foto's, zodat die volledig aansluiten op het doel waarvoor de foto's gebruikt gaan worden. Dit leg ik gedetailleerd vast een een beeldplan aan de hand waarvan ik aan de slag ga. Regelmatig zal ik om feedback vragen om er zeker van te zijn dat de gemaakte foto's nog steeds aansluiten op je wensen. Na afloop van het fotograferen maak ik een eerste conceptversie die ik aan je voorleg en waaruit u de beste en meest aansprekende foto's selecteert. Die worden vervolgens digitaal bewerkt en desgevraagd voor websitegebruik klaargemaakt (zonodig in overleg de websitebeheerder) en digitaal opgeleverd in het juiste formaat. Ik ben beschikbaar voor kleine en grotere projecten in Nederland en voor projecten in het buitenland en meestal op korte termijn in te plannen. Vraag hier meer informatie op.