Professionele fotografie voor websites, brochures, rapporten

Beeldmateriaal op websites, in brochures, folders en (jaar)rapporten is heel belangrijk. Er wordt aandacht mee getrokken en het geeft meteen aan welke de boodschap je wilt uitdragen. Foto’s zijn bepalend voor de look & feel en het is om die reden belangrijk om veel aandacht aan het beeldmateriaal te besteden. Je kunt natuurlijk foto's op het internet zoeken maar die zijn niet uniek. Je moet er niet aan denken dat foto's die jij gebruikt ook bij een ander op de website staan. Bovendien kost het veel tijd en geld op foto's te vinden die precies aan je eisen voldoen.

Ik verzorg de fotografie voor websites voor het doel waarvoor je ze wilt inzetten. Het beeldmateriaal is uniek en sluit volledig aan op jouw wensen. Ik fotografeer uiteenlopende onderwerpen die je meteen of voor latere projecten kunt gebruiken. Zo beschik je altijd en op ieder moment over je eigen beeldbank met uniek foto's. Ik werk zowel binnen als buiten Nederland en heb voor verschillende profit en non pofit organisaties gefotografeerd.

Fotografie voor websites

 

 

Zie ook:

vakantiewoningenfotografie,
fotografie voor bedrijfsevents,
fotografie productieprocessen,
zakelijke portretfotografie.

Mijn werkwijze

Van tevoren hebben we persoonlijk contact en bespreken we de wensen en eisen voor wat betreft de look & feel en het doel van de foto's, zodat die volledig aansluiten op de uitstraling van de website. Dit leg ik gedetailleerd vast een een beeldplan aan de hand waarvan ik aan de slag ga. Regelmatig zal ik om feedback vragen om er zeker van te zijn dat de gemaakte foto's nog steeds aansluiten op je wensen en eisen. Na afloop van het fotograferen maak ik een eerste conceptversie die ik aan je voorleg en waaruit jij de beste foto's selecteert. Die worden vervolgens digitaal bewerkt en desgevraagd voor websitegebruik klaargemaakt (in overleg de websitebeheerder) en digitaal opgeleverd in het juiste format. Ik ben beschikbaar voor kleine en grotere projecten in Nederland en voor projecten in het buitenland en meestal op korte termijn in te plannen. Vraag meer informatie op.

 

Fotogallerij

  • 10_Vastgoeddialoog
Communicatie en websites