Haal meer uit je fotografie:

Maakt je zelf foto’s voor je bedrijf en wil je de kwaliteit op eenvoudige wijze verbeteren? Ik geef incompany vaardigheidstrainingen, speciaal voor bedrijven, waarin je meer leert over de basistechnieken van fotograferen en digitaal fotobewerken. Ook geef ik fotocursussen voor personeelsverenigingen en als activiteit voor je afdelingsuitje en teambuildigsdag.

Basiscursus fotograferen op maat:

De incompany vaardigheidstrainingen maak ik altijd op maat: de ene professional heeft meer behoefte aan tips over fotograferen voor websites of over het maken van instructiefoto's terwijl de ander juist verrassende foto’s wilt maken voor het externe magazine of productpresentaties. Afhankelijk van je wens ligt de focus op basistechnieken van fotograferen en fotobewerken of het oefenen met verschillende fotosituaties voor uiteenlopende communicatiemiddelen. Klik hier voor meer informatie.

Basiscursus fotobewerken:

Een foto komt nooit exact zo uit de camera zoals je dat graag zou willen en heeft daarom vaak nog een nabewerking nodig. Hiervoor gebruik je fotobewerkingsprogramma's zoals Photoshop of Lightroom. Tijdens deze basiscursus fotobewerken leer je de belangrijkste functies van deze programma's kennen waarmee je je foto's aanzienlijk kunt verbeteren. Afhankelijk van de leerbehoefte werken we met Photoshop (inclusief Bridge en Camera RAW) of Lightroom. En het is ook mogelijk om een cursus Kennismaken met Photoshop en Lightroom te boeken wanneer je nog niet exact weet welk bewerkingsprogramma het best aansluit bij je werkomstandigheden. Klik hier voor meer informatie. 

Teambuilding of afdelingsuitje combineren met fotograferen:

Een gezamenlijke workshop fotograferen is een ontspannen manier om elkaar binnen een team of afdeling beter te leren kennen. Ik ga een halve of hele dag met het team op pad en vertel ik van alles over de basistechnieken en composities en iedereen gaat zelf aan de slag met uitdagende foto opdrachen. Tussendoor geef ik feedback, adviezen en tips: je leert zo meer over fotograferen en krijgt je inzicht in de compositiekeuzes van je collega’s. Het is verrassend om te ontdekken hoe iedereen een andere kijk heeft op een onderwerp. Stuur een mail voor meer informatie.

Fotocursussen en workshops voor personeelsvereniging:

fotocursus voor bedrijven

Je bedrijf heeft een actieve personeelsvereniging die altijd op zoek is naar leuke activiteiten. Een workshop fotogeaferen hoort daarom thuis op iedere activiteitenagenda. Deelnemers aan de workshop leren op interactieve wijze de basistechnieken van de fotografie ontdekken, hoe hun camera werkt en gaan ook zelf op locatie fotograferen. Voor grotere groepen leg ik de basistechnieken aan de hand van een interactieve presentatie uit. Het is ook mogelijk om de fotocursus aan te vullen met een basiscursus fotobewerken. Workshops kunnen helemaal op maat worden georganiseerd en aansluiten op je vragen en wensen, bijvoorbeeld fotograferen in een bijzondere stad, een natuurgebied of op fotogenieke locatie. Er is veel mogelijk. Stuur een mail voor meer informatie.