Online cursussen fotografie en fotobewerken

Volg de basiscursus fotograferen, de basisPLUS cursus fotograferen of de cursus fotobewerken in Lightroom, Photoshop en Photo Elements online. De lessen worden verdeeld over twee dagdelen en zijn altijd 1 op 1 of 1 op 2, dus geen groepssessies. Het zijn geen opgenomen videolessen rechtstreeks contact met een docent. Je kunt met de cursus meedoen op je eigen PC vanuit huis. Kijk in de agenda of meld je hier meteen aan.

 

Online cursussen fotografie en fotobewerkenOnline basiscursus fotograferen en fotobewerken

Kosten online cursussen:

Basiscursus fotograferen € 62,50 (2 dagdelen, excl praktijkdag, die kan in overleg wel apart worden geboekt voor € 62,50 pp).
BasisPLUS cursus fotograferen € 187,50 (4 dagdelen)
Cursussen fotobewerken € 75 (2 dagdelen)
Workshop Camera uitleg € 125 (ochtend/middag/avond)

*)alles online cursussen zijn incl hand-out

Zie voor de inhoud van de cursussen:

Basiscursus fotograferen,
BasisPLUS cursus fotograferen 
Kennismaken met Photoshop en Lightroom,
Basiscursus Lightroom,
Basiscursus Photoshop,
Basiscursus Camera RAW.
Workshop Camera Uitleg

Aanmelden via het inschrijfformulier 

1. Meld je aan in via het inschrijfformulier (Kopje: Cursus fotograferen en fotobewerken online).
2. Geef aan welke dagdelen je de cursus wilt volgen (ochtend 09.30u - 12u, middag 13u - 15.30u, avond 19.30u - 22u).
3. Geef je voorkeursdata aan voor les 1 en les 2 op (geen zondagen).
4. Vermeld je cameratype (van toepassing op de basiscursus fotograferen en de BasisPlus cursus Fotograferen).  

Van je inschrijving ontvang je dezelfde dag (of uiterlijk een dag later) de definitieve bevestiging + factuur per e-mail. Mochten de voorkeursdata niet meer beschikbaar zijn dan krijg je daar bericht over. Zodra het bedrag op onze rekening staat ontvang je de uitnodiging voor de cursus met informatie en hand-out. 

Benodige apperatuur

Om mee te kunnen doen met de online lessen werk je met je eigen PC of Laptop met een microfoon en camera. De lessen worden via ZOOM gegeven. Dit programma kun je gemakkelijk op je PC of Laptop installeren via de link die je krijgt zodra je je hebt aangemeld. Om aan de cursus Kennismaken met Photoshop en Lightroom mee te doen is het niet noodzakelijk om deze programma's te hebben. Voor de Basiscursus Photoshop, Basiscursus Lightroom of Photo Elements wordt geadviseerd deze programma's wel zelf te hebben. Voor de Basiscursus fotograferen en de BasisPlus cursus fotograferen werk je met je eigen camera (kijk hier voor camera's die voor deze cursussen geschikt zijn).

Toegang tot de online cursusruimte

Je ontvangt de uitnodiging voor de online cursus per e-mail met de starttijd en de link die op de geplande tijd toegang geeft tot de cursusruimte. Je hebt dan via de opgegeven link meteen contact met de docent. De lessen zijn interactief, je ziet de illustraties, afbeeldingen en alles was normaal tijdens de les ook wordt gebruikt. Je communiceert via geluid en beeld met de docent en er is alle ruimte om vragen stellen en alles wordt rustig uitgelegd aan de hand van duidelijke illustraties en foto's. Voor de cursussen fotobewerken wordt Lightroom Classic, Photoshop CC of Poto Elements als lesmateriaal gebruikt. De lessen verlopen alsof je fysiek aanwezigheid bent met dit verschil dat je zelf voor de koffie en thee moet zorgen. Wil je meedoen, meld je hier dan aan.

Heb je nog vragen over neem dan contact op via het contactformulier.