Vervolgcursus fotograferen Privé

Je wilt een stap verder zetten in je foto vaardigheden maar een groepscursus in niks voor jou, volg de vervolgcursus fotograferen dan privé en ga samen met je docent de uitdaging aan om te werken aan aansprekende en soms grensverleggende fotoopdrachten. Vraag je je wel eens af wat voor soort fotograaf je bent en wat je interessant vindt om te fotograferen? Spreekt straat- of portretfotografie je aan of architectuur of ga je graag 's-avonds op pad met je camera? Dit komt allemaal voorbij tijdens de privé vervolgcursus fotograferen. De cursus bestaat uit zes lessen die je over een periode van maximaal zes maanden kunt verdelen. Iedere les behandelen we een nieuwe techniek en krijg je uitdagende thuisopdrachten die je zelfstandig gaat uitvoeren.

Met de opdrachten stap je uit je comfort zone, soms ga je voor de mooiste foto terwijl bij andere opdrachten juist je creativiteit flink wordt uitgedaagd. Zo vergroot je je fotovaardigheden en ga je ontdekken hoe je mooiere foto's maakt, wat je wilt overbrengen en wilt laten zien. schrijf je hier in.

De vervolgcursus fotograferen privé kun je overdag of 's-avonds volgen. De planning voor de cursus is altijd in overleg en meestal flexibel te boeken. Kijk naar de arrangementen voor extra korting. En volg je toch liever de groepscursus, lees hier voor meer informatie. Heb je nog vragen stel ze dan via het contactformulier

Belangrijk om aan deze cursus mee te doen

Om mee te doen hoef je echt geen "topfotograaf" te zijn maar juist iemand die zich echt wilt inzetten om een stap verder in de fotografie te zetten. Een actieve inzet is wel heel belangrijk en dat je er echt voor gaat om de opdrachten goed uit te voeren, ook als een thema of opdracht je niet (meteen) aanspeekt.

Wat zijn de kosten

De cursus kost € 275 pp (kosten voor afdrukken van foto's zitten hier niet in). (Voor deze cursus is de korting op inschrijving bij 2 niet van toepassing).

Duur: zes lessen verdeeld over maximaal zes maanden.
Planning in overleg. Tussen de lessen zit voldoende ruimte om de fotoopdrachten uit te voeren. 

 
Cursus locatie: Maarssen(broek)

Tijd: 09.30u - 12u of 19.30u tot 22u 

1x themadag

Privélessen

De inhoud van de Vervolgcursus fotograferen privé is hetzelfde als bij de groepscursus maar kan ook op jouw specifieke leerdoelen worden afgestemd. Iedere les behandelen we een andere fotografie techniek en krijg je foto-opdrachten mee die je zelfstandig gaat uitvoeren. De foto's bespreken we de volgende les uitvoerig en krijg je tips en adviezen waarmee je je fotovaardigheden verder kan vergroten. De planning wordt in overleg gemaakt. Dat maakt de privécursus heel flexibel. 

Waarom privélessen

 • 100% persoonlijke aandacht.
 • Flexibel te plannen dus niet gebonden aan een groepsplanning.
 • Gemakkelijk aan te passen aan persoonlijke leerdoelen
 • Privétoegang tot fotoplatform om foto's met de docent te delen.
 • Les door ervaren praktijkgerichte docent.
 • Uitdagende praktijkopdrachten.
 • Incl. praktijkdag & cursusdocument.
 • Ook heel geschikt voor oudere fotografen.
 • Rustige uitleg in begrijpelijke taal.
 • Eigen cursuslocatie in Maarssen
 • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren.
 • Ondersteuning ook na afloop van de cursus.

Ga naar de blogs voor meer informatie over functies en instellingen van je camera. 

 

Vervolgcursus fotograferen privé

Persoonlijke leerdoelen

Deze cursus kan ook heel gemakkelijk worden afgestemd om jouw specifieke leerdoelen wat betekent dat we in overleg de inhoud van de cursus kunnen afstemmen op onderwerpen die juist voor jou belangrijk zijn. We gaan daar dan uitgebreid op in zodat je heel gericht aan de slag kunt en specifiek leert fotograferen. Zo kun je deze cursus heel goed gebruiken als opstap en voorbereiding naar een vervolgopleiding fotograferen.

Eigen foto-platform

Voor de start van de cursus ontvang je een toegangscode tot de ruimte op ons foto platform. Daar kun je foto's uploaden van de opdrachten en daar wordt ook de feedback op je werk geplaatst. Ook staan daar, ter inspritaie, de fotovoorbeelden die tijdens de lessen worden gebruikt. 

Voor wie is de Vervolgcursus fotograferen privé bedoeld

Beschik je over een spiegelreflex-, systeem-, compact- of bridgecamera, fotografeer je in de A(v), S(tv) of M modus en weet je wat  diafragma, sluitertijd en ISO is, dan kun je meedoen. We gaan niet meer uitgebreid in op de basistechnieken omdat je die al weet door de basiscursus fotograferen die je hebt gevolgd of omdat je de vaardigheden jezelf hebt aangeleerd (tijdens de eerste lesavond gaan we de basistechnieken opfrissen).

Fotografeer je niet meer op de automaat en ben je bekend met Diafragma, Sluitertijd en ISO maar mis je de routine om dit in de praktijk toe te passen, volg dan eerst de BasisPLUS cursus fotograferen. 

Foto Kadobon

Wil je iemand verrassen geef dan de fotokadobon, vanaf € 25 en te bestellen via het inschrijfformulier.

fotokadobon