Cursusaanbod voor Fotocursussen & Fotobewerken

Basiscursus fotograferen, Avond:

Deze cursus voor beginners bestaat uit drie lessen; op twee donderdagavonden en één zaterdag (=locatiedag). Doelgroep: Beginnende hobbyfotografen en iedereen die zijn of haar kennis wilt opfrissen. Maximaal zes deelnemers. Agenda en meer informatie

Basiscursus fotograferen, Overdag:

De cursus voor beginners bestaat uit drie lessen verdeeld over twee ochtenden (dinsdaf of woensdag) en één zaterdag (=locatiedag). Doelgroep: Beginnende hobbyfotografen en iedereen die zijn of haar kennis wilt opfrissen. Maximaal vier deelnemer. Agenda en meer informatie.  

Basiscursus fotograferen Privé:  

Deze cursus bestaat uit één lesdag (overdag) of twee avonden. Tijdens de privécursus is alle aandacht voor jou en leer je in een korte tijd de belangrijkste basistechnieken kennen en leer je hoe je camera werkt. Doelgroep: Beginnende hobbyfotografen en iedereen die zijn of haar fotovaardigheden snel wilt opfrissen. De privécursus kun je met of zonder een praktijkdag boeken. Wil je je fotovaardigheden snel onder de knie krijgen en meer routine opdoen dan kun je ook meteen een praktijkdag bijboeken. De privécursus kun je ook met twee deelnemers volgen. Agenda en meer informatie.

Vervolgcursus fotograferen:

Deze cursus bestaat uit zes lessen verdeeld over vijf donderdagavonden en één zaterdag of vier vrijdagochtenden, één woensdagavond en één vrijdag (=locatiedag). Doelgroep: Hobbyfotografen met basiskenis, bijvoorbeeld doordat je een basiscursus fotograferen hebt gevolgd. Maximaal zes deelnemers. Agenda en meer informatie.

Basiscursus fotobewerken:

Eén dag (in overleg te bepalen). Doelgroep: Beginnende hobbyfotografen die meer uit hun foto's willen halen. Heb je geen of minimale ervaring met fotobewerken kies dan voor de workshop "Kennismaken met fotobewerken". Weet je wel hoe Photoshop of Lightroom werken, kies dan voor de workshop werken met RAW, werken met Photoshop of werken met Lightroom. Maximaal twee deelnemers. Agenda en  meer informatie

Opfriscursus fotograferen:

Deze workshop is bedoeld voor fotograferen waarbij de kennis over de basistechnieken een beetje is weggezakt en is ook heel geschikt wanner je een nieuwe camera hebt gekocht en je een zetje nodig hebt om er vertrouwd mee te raken. De workshop is één dag en wordt gecombineerd met theorie en praktijk. Agenda en meer informatie.

cursusaanbod

Arrangementen (groepscursussen)

De inhoud van de cursussen is hierboven beschreven. Kijk voor de planning in de agenda.

Arrangement 1

Basiscursus fotograferen icm met Basiscursus Fotobewerken*. Je start met de basiscursus fotograferen (avond of overdag). Aansluitend wordt de datum voor de basiscursus fotobewerken gepland. Kosten € 185 pp.  (*keuze = workshop kennismaken met fotobewerken of basiscursus fotobewerken). Wil je arrangement 1 privé volgen dan is de prijs pp € 285,--. (Bij de aanmelding op het inschrijfformulier de gewenste optie opgeven).

Arrangement 2

Met dit arrangement doe je mee met de Basiscursus fotograferen & Vervolgcursus fotograferen. Je start met de basiscursus fotograferen (avond of overdag) volgens de planning en aansluitend doe je mee met de Vervolgcursus fotograferen. Kosten € 335 pp (betalen in twee termijnen is mogelijk, zie voorwaarden). Wil je de basiscursus van arrangement 2 privé volgen dan is de prijs pp € 435,--. (Bij de aanmelding op het inschrijfformulier de gewenste optie opgeven). 

Arrangement 3

Met dit arrangement doe je mee aan de Basiscursus fotograferen & Vervolgcursus fotograferen & Basiscursus fotobewerken*. Kosten € 410 pp (betalen in twee termijnen mogelijk, zie voorwaarden). (*keuze = workshop kennismaken met fotobewerken of basiscursus fotobewerken). Wil je de basiscursus van arrangement 3 privé volgen dan is de prijs pp € 510,--. (Bij de aanmelding op het inschrijfformulier de gewenste optie opgeven).

Locatieworkshops

Fotograferen op locatie:

één dag Doelgroep: Beginnende en iets gevorderde hobbyfotograaf en verder iedereen die van fotograferen houdt.

Maximaal zes deelnemers. € 125,-- per persoon. Je fotografeert met je eigen camera. Deze workshop is te organiseren door heel Nederland (bij minimaal vier inschrijvingen). Inclusief 1x koffie, thee of fris naar keuze en lunch. In overleg en bij voldoende deelname ook flexibel te plannen op donderdag, vrijdag of zaterdag. Je hebt al ervaring met fotograferen en je maakt best wel mooie foto's. Alleen heb je het gevoel dat je meer uit je camera kunt halen. Of raak je gemakkelijk de weg in de menu´s kwijt waardoor je niet optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden. Met deze workshop ga je al wandelend mooie foto´s maken in een mooi stad of een natuurgebied en ga je de basistechnieken meteen in de praktijk toepassen. Veel is mogelijk. Je krijgt ondersteuning, advies en een veel praktische tips van de professional. Aan het eind van de dag weet je weer hoe je camera werkt en hoe je mooiere en creatievere foto´s kan maken. 

De workshops zijn ook te boeken voor een eigen gezelschap (minimaal vier deelnemers) en is heel leuk om te doen als onderdeel van een excursie, bedrijfsuitje voor kleinere groepen, teambuilding-sessies of als onderdeel van het programma van de personeelsvereniging. Andere opties zijn in overleg ook mogelijk en door heel Nederland te organiseren.

Meer mogelijkheden: RolanddeZeeuwFotografie organiseert locatie praktijkdagen in Utrecht, Leiden, Groningen, Maastricht, Dordrecht, Leiden, Rotterdam. Je word altijd begeleid door een enthousiaste professional die je terzijde staat om al je vragen over techniek, belichting en compositie te beantwoorden. Klik hier voor geplande opties. 

Foto kadobon

Verras een foto liefhebber met de fotokadobon voor het volgen van de basiscursus fotograferen, de basiscursus fotobewerken of misschien wel een leuke locatieworkshop. Al vanaf € 25,-- te bestellen via de agenda.

cursusaanbod