fotocursussen

Even voorstellen

Ik ben Roland de Zeeuw, fotograaf en ik geef fotocursussen voor beginnende en (semi) gevorderde hobbyfotografen. Ik heb een belangrijk deel van mijn ervaring voor dit prachtige vak opgedaan binnen het bedrijfssegment. Mijn vakopleiding, aangevuld met workshops en Masterclasses heb ik gevolgd aan de School voor Fotografie in Breda waar ik ook ben afgestudeerd.

Mijn achtergrond

Met mijn achtergrond als cursusleider ben sinds 2010 professioneel bezig om mijn kennis en ervaring over fotografie over te dragen aan iedereen die meer over fotografie wilt leren. Dat doe ik met basis- en vervolgcursussen en workshops fotobewerken, volgens een concept dat ik zelf heb ontwikkeld. Het geven van cursussen is mijn passie en ik zet me volledig in om beginnende fotografen het plezier van fotograferen te laten beleven, om mooie foto's te leren maken en alle mogelijkheden van de camera optimaal te leren benutten, en dat uiteraard zonder de automaatstand.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk en die geef ik aan iedereen die deelneemt aan mijn cursussen. Daarom werk ik altijd in kleine groepen zodat ik alles rustig en duidelijk kan uitleggen. Van cursisten krijg ik vaak als reactie terug dat ze die persoonlijke aandacht zeer waarderen en het fijn vinden om een fotocursus met een "docent in levende lijve",  te volgen die alles goed uitlegt in plaats van een cursus via het Internet. En daar krijg ik heel veel energie. 

Lees hier reacties van cursisten