Met plezier geef ik fotocursussen en fotoworkshops aan particulieren en bedrijven. Ik leer je de basistechnieken kennen van fotografie, waardoor je het maximale uit je camera haalt. En met de vervolgcursus maak je de volgende stap in de fotografie. Bedrijfscursussen ontwikkel ik op maat. Voor particulieren start ik elke maand nieuwe cursussen en workshops, waarvoor je je eenvoudig kunt inschrijven.>> lees meer over de cursusaanbod

FOTOCURSUS VOOR BEDRIJVEN EN PERSONEELSVERENIGINGEN

Speciaal voor bedrijven en personeelsverenigingen geef ik incompany fotocursussen op maat. Afhankelijk van jouw wens ligt de focus op fotografietechnieken, digitale fotobewerking of fotograferen op locatie. Ook organiseer ik teamdagen, waardoor je je collega op een andere manier leert kennen. >> Lees meer over bedrijfstrainingen op maat

Fotografiecursus voor particulieren

Ik start elke maand nieuwe cursussen voor particulieren:
Basiscursus fotografie – in twee avonden en één keer overdag leer je je camera beter kennen en aanpsrekende foto’s maken.

Fotocursus voor (semi)-gevorderden - zet de volgende stap in de fotografie, vijf keer op donderdagavond, één keer op zaterdag=locatiedag of vijf keer op vrijdagochtentend, één keer op zaterdag=locatiedag.

Digitale fotobewerking - je leert de belangrijkste functies waarmee je op eenvoudige wijze foto's kunt bewerken.

Fotografie op locatie - je wandelt fotograferend door een stad, prachtige natuur of op een locatie naar keuze en je krijgt direct feedback, tips en advisiezen. 

>> Kijk meteen in de agenda voor de nieuwste startdata