Maakt je zelf foto’s voor je bedrijf en wil je de kwaliteit op eenvoudige wijze verbeteren? Ik geef incompany vaardigheidstrainingen waarin je meer leert over de basistechnieken van fotograferen en digitale fotobewerking. Ook geef ik fotowork-shops voor personeelsverenigingen en als activiteit voor je afdelingsuitje en teambuildigsdag.

Fotocursussen op de werkvloer

De incompany vaardigheidstrainingen maak ik altijd op maat: de ene professional heeft meer behoefte aan tips voor fotograferen voor internet en de ander wil juist verrassende foto’s maken voor het externe magazine. Afhankelijk van je wens ligt de focus op basistechnieken van fotograferen en fotobewerking of het oefenen met verschillende fotocomposities voor uiteenlopende communicatiemiddelen.

Teambuilding en afdelingsuitje combineren met fotograferen

Een gezamenlijke workshop fotografie is een ontspannen manier om elkaar binnen een team of afdeling beter te leren kennen. Ik ga een halve dag of een dag met het team op pad, waarin ik meer vertel over de basistechnieken, compositie en fotograferen. Tussendoor geef ik feedback op foto-opdrachten: je leert zo meer over fotograferen en krijgt tegelijkertijd inzicht in de fotokeuzes van je collega’s en wat het beeld over je vertelt.

Fotocursussen voor de personeelsvereniging

Foto PV presentatie

Je bedrijf heeft een actieve personeelsvereniging die altijd op zoek is naar leuke activiteiten. Een fotografie workshop hoort daarom thuis op iedere activiteitenagenda. Deelnemers aan de workshop leren op interactieve wijze de basistechnieken van de fotografie, ontdekken hoe hun camera werkt en gaan op locatie fotograferen. Voor grotere groepen werk ik aan de hand van een presentatie aan de hand waarvan ik alle basistechnieken uitleg. Het is ook mogelijk om de fotoworkshop aan te vullen met een basisworkshop fotobewerken. Workshops kunnen helemaal op maat worden georganiseerd en aansluiten op je vragen en wensen, bijvoorbeeld fotograferen in een bijzondere stad, een natuurgebied of op fotogenieke locatie. Er is veel mogelijk.