pasfotoformaat

Ik start elke maand nieuwe fotocursussen en workshops.


Basiscursus fotografie – in twee avonden of twee ochtenden en één zaterdag ga je je camera goed leren kennen en leer je hoe je mooie foto’s maakt zonder de automaatstand te gebruiken. De basiscursus wordt ook privé gegeven. Voor informatie over de privecursus klik je hier.

Vervolgcursus fotograferen - zet de volgende stap met fotograferen in vijf  lesavonden en één zaterdag. Als je de basistechnieken al kent dan kies je voor deze praktijkgerichte fotocursus. De cursus kun je ook overdag op vrijdagochtend volgen. 

Digitale fotobewerking - je leert de basistoepassingen van fotobewerken met Photoshop, Bridge en Camera Raw of Lightroom. En als je nog niet weet met welk programma je wilt werken volg je de ééndaagse workshop "kennismaken met Photoshop en Lightroom". Je leert dan wat je met deze programma's kunt om op eenvoudige wijze je foto's te verbeteren. 

Fotograferen op locatie - je wandelt al fotograferend door een stad of de prachtige natuur en je krijgt direct feedback op je foto’s. Deze fotopraktijkdag wordt in verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd. 

Ontdek jou fotostijl (nieuw) in twee avonden en een praktijkdag ga je aan de hand van aansprekende voorbeelden ga je ontdekken welke stijl van fotograferen bij jou hoort.


>> Kijk meteen in de agenda voor de nieuwste startdata

De groepscursussen (muv de basiscursus fotobewerken) worden altijd gegeven in het sfeervolle MEC dat op een prachtige locatie in Maarssen staat. Als we een speciaal thema behandelen wordt er soms ook gebruik gemaakt van andere locaties in Maarssen. De privecursus wordt Maarssen gegeven op onze eigen cursuslocatie.

cursus 20cursus 16cursus 18

Ruimtes: MEC, Maarssenboek (l), eigen cursuslocatie, Maarssenbroek (m), De Draak Maarssen, Maarssen (r)