154x143 

 

Mijn naam is Roland de Zeeuw en ik heb mijn gespecialiseerd in de bedrijfsfotografie waarmee ik een belangrijk deel van mijn ervaring voor dit prachtige vak heb opgedaan. Mijn vakopleiding, aangevuld met workshops en Masterclasses in Breda heb ik gevolgd aan de School voor Fotografie in Breda waar ik ook ben afgestudeerd.

 

Met mijn achtergrond als cursusleider/docent ben ik nu tien jaar professioneel bezig om mijn kennis en ervaring over fotografie over te dragen aan iedereen die meer over fotografie wilt leren. Dat doe ik met basis- en vervolgcursussen en diverse workshops over fotobewerken, volgens een concept dat ik zelf heb ontwikkeld. Het geven van cursussen is mijn passie en mijn doel is altijd om hobby fotografen het plezier van fotograferen te laten beleven, prachtige foto's te leren maken en alle mogelijkheden van de camera optimaal te laten benutten en uiteraard zonder gebruik te maken van de automaatstand.

 

Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk en die geef ik aan iedereen die deelneemt aan mijn cursussen. Daarom werk ik altijd in kleine groepen zodat ik alles rustig en duidelijk kan uitleggen. Van cursisten krijg ik vaak als reactie terug dat ze die persoonlijke aandacht heel erg waarderen en het fijn vinden om een fotocursus met een "docent in levende lijve",  te volgen die alles goed uitlegt in plaats van een cursus via het Internet. En daar krijg ik heel veel energie.