Portretten met een verhaal

Je wilt niets liever dan een mooi en bijzonder moment voor eeuwig vasthouden en delen met je geliefden. Herinneringen zijn er altijd maar wat is nu mooier om die momenten ook vast te leggen in een serie mooie familie portretten, helemaal gemaakt volgens jouw wensen en ideeën en op een locatie die voor jouw bijzonder is. Die foto's wil ik met jou maken en als je dat wilt denk ook heel graag mee over de invulling. 

 

  • 00_Jolanda_Oosterbeek_en_dochter002
   Klik op de afbeelding voor portfolio

 

Hoe ga ik te werk

De fotoshoot krijgt van mij  altijd alle aandacht die nodig is om het mooiste sfeer te krijgen. Daarom vind ik het belangrijk om van tevoren persoonlijk kennis te maken en de ideeën en de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Als de fotoshoot een emotionele aanleiding heeft dan is een goede klik en vertrouwen belangrijke basis om de foto's in een goede en onspannen sfeer is maken. Van tevoren bespreken we de locatie en de mogelijkheden waar we de foto's gaan maken en leggen we een datum vast. Van de afspraken ontvang je altijd een bevestiging. 

Na de fotoshoot bekijken we samen de resultaten en je ontvangt meestal binnen één week al de eerste selectie. Je kun dan op een rustig moment je definitieve keuze maken. De door jouw gekozen foto's worden vervolgens definitef bewerkt en meestal binnen twee weken, nadat je je keuze kenbaar hebt gemaakt, aan je afgeleverd. De foto's ontvang je digitaal. En één foto naar keuze laat ik voor je afdrukken. Na aflevering ontvang je de factuur. 

Tarief familieshoot

Een familieshoot is vanaf € 250,--*. Je ontvangt van tevoren altijd eerst een heldere offerte. Een portretshoot is bij mij geen haastklus. Ik reserveer twee uur maar als als meer tijd nodig is dan is dat geen probleem en daar reken ik ook niets extra voor. Het tarief bestaat uit: de voorbereiding, de fotoshoot, nabewerken en afleveren van de foto's en een afgedrukte foto naar keuze (30x20 fotolab kwaliteit)Binnen een straal van 20km vanuit Utrecht reken ik geen extra reiskosten. Is het verder weg dan zal ik € 0,38 per km berekenen (afstand op basis van ANWB reistabel).

 

*bedragen zijn incl BTW

 

 

Heb je interesse? Klik hier meer informatie of voor maken van een afspraak