Project senioren Portret

Voor een eigen project maak ik portretfoto’s van senioren die zelfstandig wonen. Het uitgangspunt is dat de portretten positiviteit uitstralen en dat de karakterisieke eigenschappen van de geportretteerde(n) mooi en spontaan in beeld worden gebracht. De foto’s maak ik op locatie in de woonomgeving van de senioren. 

Wat ga ik met de foto's doe

De foto's zijn bedoeld voor opbouw van mijn portfolio dat ik ook op mijn website plaats. Ook zullen soms foto's worden gebruikt op mijn zakelijke Facebookpagina voor promotie. 

Hoe ga ik te werk

De portretshoot krijgt altijd alle aandacht die nodig is om een mooie en ontspannen sfeer te creëren. Daarom is het voor mij belangrijk om voorafgaande aan het fotograferen de tijd te nemen voor een persoonlijk kennismaking. Het is dus geen haastklus. Na de kennismaking ga ik aan de slag. Soms gebruik ik externe flitsers die ik snel en eenvoudig kan opzetten. 

Wie kan meedoen

De doelgroep voor het project Seniorenportret zijn senioren die zelfstandig wonen. Dit kan dus ook zijn in een aanleunwoning, bejaardenhuis, zorginstelling, e.d.

Wat kost het

Meedoen aan het project Seniorenportret kost niets (behalve een beetje tijd en een kopje koffie of thee).

Interesse?

Wil je je laten portretteren, stuur een mail. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Ben je locatiemanager, Mantelzorger, Teamleider bij een zorginstelling, oid en je hebt belangstelling voor dit project, dan kun je ook reageren.

 

 *Dit geldt uitsluitend voor het project Seniorenportret. Voor andere portretshoots gelden de vermeldde tarieven.

 

  • Antonius_Hoogland_1
   
  Klik op de afbeelding voor portfolio