Vakantiewoning laten fotograferen

Foto's spelen een hele belangrijke rol bij de verhuur of verkoop van een vakantiewoning. Toekomstige huurders of kopers kijken als eerste naar de foto's voordat ze de advertentie helemaal gaan doorlezen. De foto's geven vaak de doorslag om de woning wel of juist niet te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de woning er zowel binnen als buiten fris en strak uitziet en uitnodigend klaar staat om gasten te ontvangen. En soms kan een kleine styling al veel doen om de woning nog aantrekkelijker te maken. Ik fotografeer je vakantiewoning zowel binnen als buiten op professionele wijze. En als je vragen hebt over de styling dan kan ik je daar ook advies over geven. 

Hoe ga ik te werk

We maken een afspraak en ik kom bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. Alle wensen en eisen bespreken we uitvoerig en die leg ik vast in een beeldplan. Zodra alles is afgesproken ga ik voor je aan de slag. De foto's worden volledig bewerkt en digitaal aan je beschikbaar gesteld zodat je er meteen mee aan de slag kunt in advertenties en op websites. Ik werk zowel binnen als buiten Nederland voor kleine en grotere projecten. Vraag hier informatie op.

Zie ook productieprocessen fotografie, fotografie voor bedrijfsevents, fotografie voor websiteszakelijke portretfotografie. 

vakantiewoning fotografie

woning 06 

woning 07
 
woning 15
 
 

Fotogallerij

  • woning_01
Vakantiewoning fotografie