Workshop Fotograferen in de natuur op Landgoed Haar-Zuilens

Deze workshop kost € 89 pp of € 80 pp als je nog iemand meeneemt. Meld je hier aan.

Onder de rook van Utrecht ligt het unieke natuurgebied Haar Zuilens. Deze prachige locatie heeft mooie vergezichten en wandelpaden die je dwars door de landerijen heen voeren. Er zijn talloze vogels en andere dieren te ontdekken.Ik ben er vaak te vinden en het is er heerlijk vertoeven en te genieten. Tijdens deze workshop maken we een mooie fotowandeling. Je krijgt uitgebreid uitleg over de basistechnieken van je camera en hoe je goed belichte en haarscherpe foto's kunt maken. Dit ga je meteen in de praktijk uitproberen. Voor fotograferen in de natuur komt het aan op goed kijken, wat levert een aansprekende en boeiende foto op en op snelheid voor de actie om dieren scherp op de foto te krijgen. Vind je fotograferen leuk en wil je in een mooie omgeving meer leren over de instellingen van je camera en hoe je mooie foto's maakt.

 

fotograferen in de natuurfotograferen in de natuur

 

Wanneer: 

Zie agenda

of datum im overleg via het contactformulier of via het inschrijfformulier.

Start 10uur einde 16uur, lunchpauze rond 12u. Neem je je eigen lunchpakket mee dan kun je die nuttigen bij de Geertjes Hoeve of je gebruikt de lunch met biologische producten van de Hoeve.
Maximaal vier deelnemers.
Prijs: € 89 per persoon (inclusief koffie/thee bij ontvangst). 
Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 80 pp. 
Startlocatie: Geertje's Hoeve Haarzuijlens

Niveau:

Basis & iedereen die fotograferen in de natuur leuk vindt. Om aan deze workshop mee te doen wordt aangeraden wel iets van de basistechnieken af te weten.

Doelgroep:

Deze workshop is geschikt voor iedereen, ook voor de wat oudere fotograaf, die zijn of haar fotovaardigheden met natuurfotografie wilt leren ontdekken in de praktijk, onder begeleiding van een professionele fotograaf. De workshop kan ook door groepen worden geboekt, bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoverenigingen, bedrijven.

Wat heb je nodig

Een camera die je handmatig kunt instellen bijv een spiegelreflex camera of systeem camera. Een statief is handig maar niet noodzakelijk. De worskhop gaat ook bij minder mooie weersomstandigheden door. Een paraplu en regenjas is dan aan te raden.

Zelf een idee?

Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegenheid of gewoon zomaar of vind je het leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Vraag informatie op via het contactformulier.