Informatie over de Fotoreis naar Luang prabang Laos

In april 2019 gaan we een unieke fotoreis maken naar Lunag Prabang in Laos. Je kunt je nog aanmelden voor deze bijzondere reis. Als je interesse hebt en je wilt eerst meer informatie dan geef ik je die graag. Neem dan contact met mij op via info@rolanddeZeeuwfotografie.nl.

Fotoreis en fotocursus 

Tijdens de fotoreis wordt ook heel actief aandacht besteed aan het verbeteren van fotografietechnieken en krijg je veel adviezen en tips waarmee je meteen aan de slag kunt. De fotoreis wordt ter plekke volledig door mij begeleid en de fotografielessen worden eveneens door mij gegeven. Ook organiseer ik foto bespreek momenten en is gelegenheid om de ervaringen met elkaar te delen. Omdat ik meerdere malen in Luang Prabang ben geweest en heb gewerkt weet ik de  bijzondere plekken in en rondom Luang Prabang gemakkelijk te vinden. 

Uitleg over de reis

Ik vertel van alles over de reis en laat foto's te zien zodat je een goede indruk krijgt van Luang Prabang en de plekken die we gaan bezoeken. Ook krijg je specifieke en belangrijke informatie waar je rekening mee kunt (en soms moet) houden, over gebruiken in Laos,  en je kunt natuurlijk ook al je vragen stellen. De accomodatie ter plekke wordt georgasieerd door reisorganisatie WAQ en het is ook ook mogelijk om je verblijf  te verlengen.

Informatie op de website

Veel informatie staat op de website en kijk voor het uitgebreide programma op Fotoreis Luang Prabang. Natuurlijk kunnen er toch nog specieke vragen zijn of is er iets niet duidelijk. Neem dan gerust contact met ons op. Heb je behoefte aan persoonlijke uitleg dan is dat ook mogelijk. Maak een afspraak.