Workshop fotograferen in Antwerpen 

De workshop in Utrecht kost € 95 pp of € 86 pp als je nog iemand meeneemt. Meld je hier aan.

Antwerpen is de stad om te genieten van architectuur, leuke tijdloze straatjes, restaurantjes, talloze pleintjes en ga zo maar door. De Schelde met het MAS en in de verte de havens en de schepen die af en aan varen en de unieke havengebouwen op loopafstand vanaf de Grote Markt in het oude centrum. In die omgeving is onze workshop fotograferen. Ik neem je mee op een prachtige en fotogenieke wandeling langs plekken die het fotograferen meer dan waard zijn. In deze workshop is een bezoek aan het Rubenshuis inbegrepen. Ik ga je alles vertellen over de instellingen van je camera, over scherptediepte, scherpstellen, lichtmeten en nog veel meer en daar ga je meteen mee aan de slag. En ik besteed veel aandacht aan "leren kijken" naar de omgeving en ontdekken hoe je daar aansprekende foto's van kunt maken. Je krijgt tips en adviezen die je gelijk kunt uitproberen. Aan het eind van deze workshop heb je een serie foto's die een impressie geeft van Antwerpen en die ik naderhand met je bespreek via internet. Wil je meer leren over de basistechnieken van fotograferen maar heb je geen tijd of zin om een meerdaagse fotocursus te volgen, meld je dan hier aan en doe mee met deze leuke leuke en leerzame workshop. 

Voor meer informatie over functies en instellingen van je camera kun je kijken bij de blogs.

workshop fotograferen antwerpenWorkshop fotograferen

Wanneer: Deze workshop is tijdelijk niet mogelijk

Zie agenda 
of datum in overleg via het contactformulier of via het inschrijfformulier.

Start 09.30uur einde 17uur en lunchpauze rond 12u.
Neem je eigen lunchpakket mee of zoek een leuk tentje die in Antwerpen voldoende te vinden zijn.

Maximaal zes deelnemers.
Prijs: € 95 per persoon (inclusief koffie/thee bij ontvangst en ticket Rubenshuis)
Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 86 pp. 
Startlocatie: Caffe Mundi (centrum antwerpen)

meld je dan hier aan

Niveau:

Basis & iedereen die het leuk vindt om met fotograferen bezig te zijn. Wel wordt aangeraden enige kennis van de basisinstellingen te hebben.

Doelgroep:

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, dus ook voor de wat oudere fotograaf, die zijn of haar fotovaardigheden met stedelijke fotografie wilt leren ontdekken in de praktijk, onder begeleiding van een professionele fotograaf. Deze workshop kan ook als besloten groep worden geboekt (minimaal vier deelnemers), bijvoorbeeld personeelsvereniging, fotoverenigingen, bedrijfsdag, enz. Wel wordt aangeraden enige kennis van de basisinstellingen te hebben.

Wat heb je nodig:

Een camera die je handmatig kunt instellen zoals een spiegelreflex camera of systeem -of compactcamera. De worskhop gaat ook bij minder mooie weersomstandigheden door. Een paraplu en regenjas is dan aan te raden.

Zelf een idee?

Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegeheid of gewoon zomaar of vind je het leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Gebruik het contactformulier voor meer informatie.