Op stap met de fotograaf (één dag op locatie)

Met deze workshop maak je een dag ruimte voor je plezier in fotograferen. We starten met een kopje koffie/thee en een korte uitleg van de dag. Vervolgens gaan we op pad. We wandelen door de prachtig natuurgebied, door een stad of op een bijzondere locatie  en je maakt de foto’s met je eigen camera. Je krijgt adviezen en tips over fototechnieken en je leert in de praktijk je fotocamera kennen. Halverwege lunchen we in een gezellig tentje en evalueren we de oogst van die ochtend. s-Middags kan je de feedback gelijk in de praktijk gebruiken als we verder wandelen.

Start 09.30uur einde 15.30uur. Maximaal zes deelnemers. Prijs: € 125 per persoon (inclusief koffie/thee/lunch). Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 112,50 pp.

Niveau:
Basis + iedereen die fotograferen leuk vindt.

Doelgroep:
Deze workshop is geschikt voor iedereen, jong en oud, die zijn of haar fotovaardigheden wilt leren ontdekken in de praktijk onder begeleiding van een professionele fotograaf. Deze workshop kan ook door groepen worden geboekt, bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoverenigingen, bedrijven.

Zelf een idee?
Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegeheid of gewoon zomaar of vind je het misschien leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. De workshop kan dan voor een besloten groep worden geboekt (bij minimaal vier deelnemers).

Locatie:
De workshop kan door heel Nederland geboekt worden (bij minimaal vier deelnemers). De locatie is in overleg.

Hoe je je kunt aanmelden vind je hier.

 

cursus 14

Foto locatiedag in Rotteredam