Workshop Fotograferen in de natuur op Landgoed HaarZuijlens

Onder de rook van Utrecht ligt het unieke natuurgebied Haar Zuijlens. Deze prachige locatie heeft mooie vergezichten en wandelpaden die je dwars door de landerijen heen voeren. Er zijn talloze vogels en andere dieren te ontdekken. Tijdens deze workshop maken we een mooie fotowandeling. Je krijgt uitgebreid uitleg over de basistechnieken en hoe je goed belichte en haarscherpe foto's kunt maken. Dit ga je meteen in de praktijk uitproberen. Voor fotograferen in de natuur komt het aan op goed kijken -wat levert een aansprekende en boeiende foto op en op snelheid voor de actie om dieren scherp op de foto te krijgen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Basistechnieken van de fotografie. 
  • Compositie bepalen en hoe breng je iets goed in beeld.
  • Snel reageren en toch een scherpe foto maken.
  • Je gaat zelf aan de slag met uitdagende opdrachten.

Wanneer: 

Donderdag 14 juni 2018.
Start 10uur einde 15uur.
Maximaal vier deelnemers.
Prijs: € 75 per persoon (inclusief koffie/thee/lunch).
Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 67,50 pp.
Startlocatie: Geertje's Hoeve Haarzuijlens

Niveau:

Basis + iedereen die fotograferen in de natuur leuk vindt. 

Doelgroep:

Deze workshop is geschikt voor iedereen, jong en oud, die zijn of haar fotovaardigheden met natuurfotografie wilt leren ontdekken in de praktijk, onder begeleiding van een professionele fotograaf. Deze workshop kan ook door groepen worden geboekt, bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoverenigingen, bedrijven.

Wat heb je nodig

Een camera die je handmatig kunt instellen bijv een spiegelreflex camera of systeem camera. Een statief is handig maar niet noodzakelijk. De worskhop gaat ook bij minder mooie weersomstandigheden door. Een paraplu en regenjas is dan aan te raden.

Zelf een idee?

Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegenheid of gewoon zomaar of vind je het leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

KLIK HIER VOOR DE AGENDA EN AANMELDEN