Workshop Opfrissen basiskennis fotografie (één dag op locatie)

De opfrisworkshop is bedoeld voor iedereen die al basiskennis van de fotografie heeft of voor iedereen met een nieuwe camera, die een "zetje" nodig heeft om er mee vertrouwd te raken: "hoe zit het ook al weer met het diafragma en de sluitertijd, de ISO en witbalans en hoe werken die menu's?" Zeker als je niet regelmatig fotografeert dan kan de basiskennis zijn weggezakt. Deze worskhop van één dag helpt je dan om die kennis weer naar boven te halen. We gaan een dag op locatie fotograferen en alle basistechnieken uitproberen. Er is veel ruimte voor vragen en met de fotograaf aan je zijde is het heel prettig om die direct en ter plekke beantwoord te krijgen. 

Start 09.30uur einde 15.30uur. Maximaal zes deelnemers. Prijs: € 125 per persoon, inclusief koffie/thee/lunch. Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 112,50 pp. 

Niveau:
Basis & ietsje meer fotografie ervaring.

Doelgroep: 

Voor iedereen, jong en oud, die behoefte heeft aan persoonlijke ondersteuning bij het fotograferen. Deze workshop kan ook door groepen worden geboekt, bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoclubs of bedrijven. De workshop kan ook als besloten groep worden geboekt (bij minimaal vier deelnemers).

Idee:
Verras je partner/vriend/vriendin of collega met een workshop fotograferen. Dit kun je ook doen met onze foto kadobon!

Locatie:
Bij voldoende deelname (minimaal vier inschrijvingen) kan deze workshop door heel Nederland worden georganiseerd.

KLIK HIER VOOR DE AGENDA EN AANMELDEN 

Iets te vieren?

Combineer een leuke en leerzame foto workshop met een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een vrienden-vriendinnendag of vrijgezellenfeest. Verras iemand uit je vriendenkring die veel met fotografie bezig is en organiseer voor haar of hem deze super leuke fotodag. De invulling van de dag en de locatie gaan altijd in overleg en kan overal in Nederland worden geregeld (bij minimaal vier deelnemers). Neem contact met ons op via info@rolanddzeeeuwfotografie.nl

Je hebt zelf een idee?

Het kan natuurlijk ook dat je zelf dag wilt organiseren met fotograferen als thema. Bijvoorbeeld als kado aan iemand die fotograferen heel leuk vindt of misschien met een vrienden- of vriendinnenclub of als teamdag met je collega's. Graag denken wij met je mee bij het samenstellen van een leuke dag die in het teken staat van fotograferen. Er is heel veel mogelijk en de dag kan in en buiten Nederland worden georgansieerd. Voorwaarde is dat er voldoende deelnemers zijn (minimaal vier). Neem contact met ons op via info@rolanddezeeuwfotografie.nl

Fotokadobon

Op zoek naar een origineel kado. Geef dan een fotokadobon voor één van onze curssussen of workshops.