Workshop Straatfotografie in Dordrecht (één dag)

Dordrecht is uniek is een prachtige historische stad met statige panden met prachtige gevels, grachten, op de driespong van drie grote rivieren en veel plekken om ontdekt te worden. Tijdens deze workshop maken we een mooie fotowandeling langs tal van fotogenieke plekken. Al wandelend leer je hoe je de mooiste foto's kunt maken en welke instellingen van je camera het best passen bij die situatie. De tips en feedback die je van de professional krijgt, kun je meteen in de praktijk toepassen. Tijdens deze leerzame en leuke praktijk gerichte fotoworkshop leer je de mogelijkheden van je camera beter kennen en ga je ontdekken hoe je mooiere composities kunt maken.

Wanneer: 

Dinsdag 29 mei 2018.
Start 09.30uur einde 15.30uur. 
Maximaal vier deelnemers.
Prijs: € 75 per persoon (inclusief koffie/thee/lunch). 
Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 75 pp. 
Startlocatie: Crimpert Salm

Niveau:

Basis + iedereen die fotograferen leuk vindt en een bijzondere stad wilt ontdekken. 

Doelgroep:

Deze workshop is geschikt voor iedereen, jong en oud, die zijn of haar fotovaardigheden met straatfotografie wilt leren ontdekken in de praktijk, onder begeleiding van een professionele fotograaf. Deze workshop kan ook door groepen worden geboekt, bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoverenigingen, bedrijven.

Wat heb je nodig

Een camera die je handmatig kunt instellen bijv een spiegelreflex camera of systeem camera. De worskhop gaat ook bij minder mooie weersomstandigheden door. Een paraplu en regenjas is dan aan te raden.

Zelf een idee?

Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegeheid of gewoon zomaar of vind je het leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Hoe je je kunt aanmelden vind je hier.