Hoe gaat een zakelijke fotoshoot in zijn werk

Portretfoto's maken vraagt tijd en aandacht. Kwaliteit heeft bij mij daarom altijd de hoogste prioriteit. Een zakelijke fotoshoot kan op verschillende manieren worden georganiseerd, bijvoorbeeld op je werklocatie, bij je thuis of op een locatie van jouw keuze waar je je prettig voelt. Alle benodigdheden neem ik mee en worden snel opgesteld en dat kan vaak al in bijvoorbeeld een woonkamer of kantoorruimte.

We beginnen met een korte intake. Dat vind ik belangrijk om helder te krijgen wat jij met de foto's wilt uitdragen. Daarna gaan we aan we aan de slag. Ik zal je, als dat nodig is, coachen om jouw beste persoonlijke karakteristieken naar voren te halen. Voor deze fase nemen we de tijd die nodig is.

Voor de sessie reserveer ik 1,5 uur. Als er meer tijd nodig is dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt echter nooit meer als het tarief dat is afgesproken dus ook als de shoot langer duurt dan de afgesproken tijd. 

In overleg bepalen we in welke uitvoering de foto's bewerkt zullen worden. Eventuele visagie wordt door mij niet standaard georganiseerd.

Na de fotoshoot bekijken we gezamelijk de eerste resultaten. Je ontvangt binnen één week de selectie (digitaal via een link) en kun je op een rustig moment je definitieve keuze maken. De door jouw gekozen foto's worden vervolgens definitief bewerkt en binnen twee weken, nadat je je keuze kenbaar hebt gemaakt, digitaal aan je afgeleverd. Je ontvangt dan ook de factuur die je binnen veertien dagen mag betalen.

 

Tarief individuele fotoshoot

Individuele shoot € 175 (altijd op locatie) | 2 tot 4 personen (altijd op locatie)  € 250 | duur 1,5 uur | 3 bewerkte foto's digitaal in HR kwaliteit + 1 afgedrukte foto in fotolab kwaliteit | geen reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Utrecht,  daarboven € 0,38 per km.

*tarief is excl BTW

 

Fotoshoot voor bedrijven

Wil je jezelf en je medewerkers via je website, het intranet, smoelenboek of social media presenteren met portretfoto's dan in het belangrijk dat de foto's allemaal dezelfde uitstraling hebben. Ik maak de foto's overeenkomstig jouw wensen en fotografeer op locatie. De prijs is altijd op basis van een gespecificeerde offerte.