Op stap met de fotograaf

Datum in overleg Start 09.30uur einde 16uur. Maximaal zes deelnemers. Prijs: € 89 per persoon (inclusief koffie/thee bij ontvangst). Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 80 pp. Met deze fotografie workshop maak je een dag ruimte voor je plezier in fotograferen. We starten met een kopje koffie/thee en een korte uitleg van de dag. Vervolgens gaan we op pad. We wandelen door de prachtig natuurgebied, door een stad of op een bijzondere locatie  en je maakt de foto’s met je eigen camera. Je krijgt adviezen en tips over fototechnieken en je leert in de praktijk je fotocamera kennen. Halverwege lunchen we in een gezellig tentje en evalueren we de oogst van die ochtend. s-Middags kan je de feedback gelijk in de praktijk gebruiken als we verder wandelen. Meld je aan via het inschrijfformulier.

Niveau:

Basis + iedereen die fotograferen leuk vindt.

Doelgroep:

Deze workshop is geschikt voor iedereen, jong en oud, die zijn of haar fotovaardigheden wilt leren ontdekken in de praktijk onder begeleiding van een professionele fotograaf. Deze workshop kan ook door groepen worden geboekt, bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoverenigingen, bedrijven.

Zelf een idee?

Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegeheid of gewoon zomaar of vind je het misschien leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. De workshop kan dan voor een besloten groep worden geboekt (bij minimaal vier deelnemers).

Wanneer:

De datum voor deze workshop wordt in overleg gepland. Je hebt zelf dus de mogelijkheid om een aantal voorkeursdata op te geven via het inschrijfformulier.  Meestal ontvang je nog dezelfde dag de bevestiging van beschikbaarheid.

Uit welke locatie kan worden gekozen: 

Er zijn een aantal vaste locaties waar de workshop gegeven kan worden zoals:

Workshop fotograferen in Utrecht. Kijk hier voor meer informatie.
Workshop fotograferen in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie. 
Workshop fotograferen in Leiden.Kijk hier voor meer informatie.
Workshop fotograferen in Dordrecht. Kijk hier voor meer informatie.
Workshop fotograferen in de Natuur. Kijk hier voor meer informatie.

In overleg kan de de workshop door heel Nederland geboekt worden. Informeer voor de mogelijkheden.

 

fotografie