Workshop fotograferen in Leiden

Deze workshop kost € 95 pp of € 86 pp als je nog iemand meeneemt.

Slenteren door Leiden en op zoek naar fotogenieke plekken. Dat is wat je met deze fotoworkshop gaat doen. Leiden kent een rijke historie heeft mooie grachten en talloze unike hofjes.Tijdens deze workshop neem ik je mee op een mooie fotowandeling langs tal van fotogenieke plekken. Ook bezoeken we de Hortus Botanicus waar je alle gelegenheid hebt om te fotograferen. Al wandelend leer ik je hoe je de mooiste foto's kunt maken en welke instellingen van je camera het best passen bij die situatie zoals belichting, scherptediepte, brandpuntafstand, lichtmeten, enz. Ik geef je tips en feedback en die kun je meteen in de praktijk toepassen. Tijdens deze leerzame en leuke praktijk gerichte workshop leer ik je de mogelijkheden van je camera beter kennen en laat ik je zien hoe je mooiere composities kunt maken. Aan het eind van deze workshop heb je een serie foto's die een impressie geeft van Leiden en die ik naderhand met je bespreek via internet. Wil je meer leren over de basistechnieken van fotograferen maar heb je geen tijd of zin om een meerdaagse fotocursus te volgen, schrijf je hier in en doe mee met deze leuke leuke en leerzame workshop.

Voor meer informatie over functies en instellingen van je camera kun je kijken bij de blogs.

Workshop fotograferen in LeidenLeiden

Wanneer: Deze workshop is tijdelijk niet mogelijk

Zie agenda
of datum in overleg via het contactformulier of via het inschrijfformulier

Start 10uur einde 16uur en lunchpauze rond 12u.
Neem je je eigen lunchpakket mee of zoek een leuk tentje die in Leiden voldoende te vinden zijn.
Maximaal zes deelnemers.
Prijs: € 89 per persoon (inclusief koffie/thee bij ontvangst).
Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 80 pp. 
Startlocatie: Stadscafé de Werff, Leiden.

Schrijf je meteen in

Niveau:

Basis & iedereen die het leuk vindt om met fotograferen bezig te zijn. Wel wordt aangeraden enige kennis van de basisinstellingen te hebben.

Doelgroep:

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, ook voor de wat oudere fotograaf, die zijn of haar fotovaardigheden met stedelijke fotografie wilt leren ontdekken in de praktijk, onder begeleiding van een professionele fotograaf. Deze workshop kan ook door groepen worden geboekt (minimaal 4 deelnemers), bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoverenigingen, bedrijven.

Wat heb je nodig:

Een camera die je handmatig kunt instellen bijv een spiegelreflex camera of systeem camera. De worskhop gaat ook bij minder mooie weersomstandigheden door. Een paraplu en regenjas is dan aan te raden.

Zelf een idee?

Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegeheid of gewoon zomaar of vind je het leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Vraag informatie op via het contactformulier.