Cursusaanbod

Met enthousiasme geef ik fotocursussen en fotoworkshops aan particulieren en bedrijven en organiseer ik verschillende workshops en fotoreizen. Ik leer je de basistechnieken kennen van fotografie, waardoor je het maximale uit je camera haalt. En met de vervolgcursus maak je de volgende stap in de fotografie. Bedrijfscursussen geef ik op maat. Voor particulieren start ik elke maand nieuwe cursussen en workshops, waarvoor je je eenvoudig kunt inschrijven.>> lees meer over de cursusaanbod

cursus fotograferen cursus fotobewerken

Fotocursus voor bedrijven en personeelsverenigingen

Speciaal voor bedrijven en personeelsverenigingen geef ik incompany fotocursussen op maat. Afhankelijk van jouw wens ligt de focus op fotografietechnieken, digitale fotobewerking of fotograferen op locatie. Ook organiseer ik teamdagen, waardoor je je collega op een andere manier leert kennen. >> Lees meer over bedrijfstrainingen op maat

Fotocursus voor particulieren

Ik start elke maand nieuwe cursussen voor particulieren:
Basiscursus fotograferen - in twee lessen en een locatie praktijkdag leer je je camera beter kennen en aansprekende foto’s maken (deze cursus is ook privé te boeken).

BasisPLUS cursus fotograferen - In vier avondlessen vergroot je fotowaardigheden en krijg meer routine om de basistechnieken beter in de praktijk toe te passen. 

Vervolgcursus fotograferen  - zet de volgende stap in de fotografie, vijf keer 's-avond, één keer les op zaterdag=locatiedag of vier keer 's-ochtends, één keer avondles, locatiedag op vrijdag.

Digitale fotobewerking - je leert de belangrijkste functies van het programma zodat je op eenvoudige wijze foto's kunt bewerken. De cursus kun je overdag en 's-avonds volgen.

Fotograferen op locatie - je wandelt fotograferend door een stad, prachtige natuur of op een locatie naar keuze en je krijgt direct feedback, tips en advisiezen. We gaan verspreid over het jaat naar verschillende locaties.

Fotoreis naar Luang Prabang, Laos - Voor 2021 staat de fotoreis naar Luang Prabang in Laos weer gepland. Voor deze bijzondere fotoreis in combinatie met cursus fotograferen kun je je nu inschrijven.

Kijk meteen in de agenda voor de nieuwste startdata