Workshop fotograferen in Dordrecht

Deze workshop kost € 89 pp of € 80 pp als je nog iemand meeneemt. Meld je hier aan.

Dordrecht is een prachtige historische stad met statige panden met prachtige gevels, grachten, op de driespong van drie grote rivieren: De oude Maas, de Noord en de Beneden Merwede. Dordrecht biedt voor fotografen veel plekken om ontdekt en gefotografeerd te worden. Tijdens deze workshop fotograferen in een stedelijke omgeving neem ik je mee op een mooie fotowandeling langs tal van fotogenieke plekken. Al wandelend leer je hoe je de mooie foto's kunt maken en welke instellingen van je camera het best passen bij die situatie. Je leert alles over belichting, scherpstellen brandpuntafstand, scherptediepte en nog veel meer. De tips en feedback die je van mij krijgt, kun je meteen in de praktijk toepassen. Aan het eind van deze workshop heb je een serie foto's die een impressie geeft van Dordrecht en die bespreek ik naderhand met je via email. Wil je meer leren over de basistechnieken van fotograferen maar heb je geen tijd of zin om een meerdaagse fotocursus te volgen, doe dan mee met deze leuke en leerzame workshop.

Voor meer informatie over functies en instellingen van je camera kun je kijken bij de blogs.

Workshop Fotograferen in DordrechtWorkshop fotograferen in Dordrecht

Wanneer: Deze workshop is tijdelijk niet mogelijk

Zie agenda
of datum in overleg via het contactformulier of via het inschrijfformulier

Start 10uur einde 16uur en lunchpauze rond 12u. 
Neem je eigen lunchpakket mee of zoek een leuk tentje die in Dordrecht voldoende te vinden zijn.
Maximaal zes deelnemers.
Prijs: € 89 per persoon (inclusief koffie/thee bij ontvangst)
Schrijf je je met twee of meer tegelijk in dan betaal je € 80 pp. 

Startlocatie: Centre Ville, Dordrecht

Niveau

Basis & iedereen die het leuk vindt om met fotograferen bezig te zijn. Wel wordt aangeraden enige kennis van de basisinstellingen te hebben.

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, dus ook voor de wat oudere fotograaf, die zijn of haar fotovaardigheden met straatfotografie wilt leren ontdekken in de praktijk, onder begeleiding van een professionele fotograaf. Deze workshop kan ook door groepen worden geboekt (minimaal vier deelnemers), bijvoorbeeld personeelsverenigingen, fotoverenigingen, bedrijven.

Wat heb je nodig

Een camera die je handmatig kunt instellen bijv een spiegelreflex, systeem of compactcamera. De worskhop gaat ook bij minder mooie weersomstandigheden door. Een paraplu en regenjas is dan aan te raden.

Zelf een idee?

Dat kan natuurlijk ook. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen vanwege een speciale gelegeheid of gewoon zomaar of vind je het leuk om met een groep fotovrienden een dag te organiseren, dan denk ik graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Vraag informatie op via het contactformulier.