Even voorstellen.....

Roland de Zeeuw

Roland de ZeeuwGespecialieerd in bedrijfsfotografie en docent fotografie voor beginnende beginnende- en (semi) gevorderde hobbyfotografen en in geef de lessen in mijn eigen cursusruimte in Maarssen. Ik heb veel ervaring in de praktijk opgedaan en mijn vakopleiding, aangevuld met workshops en masterclasses, heb ik gevolgd aan de School voor Fotografie in Breda waar ik ook ben afgestudeerd.

Mijn achtergrond

Met mijn achtergrond als cursusbegeleider ben sinds 2010 professioneel bezig om mijn kennis en ervaring over te dragen aan iedereen die meer over fotografie wil leren. Ik geef fotorgafie- en beeldbewerkingscursussen in Photoshop en Lightroom op verschillende kennisniveau's en fotografietraingen voor bedrijven. Ik doe dit volgens een concept dat ik zelf heb ontwikkeld en mijn unieke aanpak is dat de meeste cursussen privé in mijn eigen cursusruimte kunnen worden gevolgd. Lesgeven is één van mijn passies en ik zet me volledig in om beginnende fotografen het plezier van fotograferen ook te laten beleven, om mooie foto's te leren maken en alle mogelijkheden van de camera optimaal te leren benutten, en dat uiteraard zonder de automaatstand.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk en die geef ik aan iedereen die deelneemt aan mijn cursussen. Uniek daarbij is dat ik de meeste cursussen privé geef. Dus 1 op 1 les in mijn eigen cursuslocaties in Maarssen. Voor groepslessen geldt altijd dat ik in kleine groepen werk (max 4 tot 8) zodat alles rustig en duidelijk kan worden uitlegd. Mijn cursusssen zijn daarom ook heel geschikt voor de wat oudere fotograaf. Van cursisten krijg ik vaak als reactie terug dat ze de persoonlijke aandacht heel erg waarderen en het fijn vinden om dit samen met een docent te te doen die alles goed uitlegt in plaats van lessen via het Internet of in grote groepen. En daar krijgen ik veel energie. Wil je weten wat andere cursisten vonden lees hun reacties dan hier.

Bedrijfsfotografie

Naast lesgeven ben ik soms ook nog beschikbaar voor fotografie voor bedrijven, groot en vooral ook voor de kleinere, in de logistieke sector, voor profit- en non-profit organsiaties, maar ook voor het fotograferen van vakantieparken (zowel in- als exterieur) of allerlei onderwerpen die voor zakelijke doeleinden belangrijk zijn. Alles wat ik oppak doe ik professioneel en met veel plezier en enthousiasme, of het nu gaat om om het overbrengen van kennis tijdens fotografietrainingen of bij het werken aan opdrachten. Ik ga altijd voor het beste resultaat en ben voor 100% gericht op vertrouwen waarin de klant voor mij altijd centraal staat. Voor informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.